Joacă Sweet Bonanza dolphins pearl Slot Demo By Pragmatic Play

Slotul online Bonanza de la Big Time Gaming are un RTP de 96%, ceea ce este puțin mai mare decât media pentru un joc de slot obișnuit. Aceasta înseamnă că slotul este de așteptat să plătească 96 USD la 100 USD în medie, dar această medie nu este o garanție și nu ar trebui considerată ca atare. La miza de 10.000x (însumând 200.000 USD dacă se pariază maxim 20 USD pe rotire), jackpot-ul maxim al Bonanza este cu siguranță o sumă impresionantă. Desigur, nu se potrivește cu sloturile cu jackpot progresiv care plătesc milioane și există alte sloturi Vegas cu o sumă mai mare de jackpot. Dar, așa cum se întâmplă adesea cu slotul Bonanza, nu este atât de simplu.

Slotul dolphins pearl Sweet Bonanza este o mașină populară online de la Pragmatic Play.

Jucătorii australieni pot ajunge aproape la plata de 10 | dolphins pearl

000 de ori printr-o singură rotire și un pariu.

Afară, îl găsește pe Deskjet Chuckle încercând să-i ofere un pogo stick, pe care îl are deja acasă.

Joacă Sweet Bonanza dolphins pearl Slot Demo By Pragmatic Play

Motorul Megaways oferă până la 117.649 de moduri de a câștiga la fiecare joc, numărul variind de la rotire la rotire. a învârti.

Funcția de turnare Sweet Bonanza a jocului asigură că după fiecare rotire toate simbolurile câștigătoare dispar atunci când combinațiile câștigătoare sunt plătite jucătorului.

Întinderea de teren este urmată de un abis cu o singură platformă staționară. Platforma deține o anvelopă care este înconjurată de două Zingers. O zonă de pământ cu trei niște mici în ea este în față, iar Kritters sări peste goluri. Al doilea dintre niște conține litera G și un semn care indică faptul că nivelul este aproape de sfârșit. După ce eroii trec de viespe, ajung într-un abis cu o platformă planând deasupra ei pe care o pot folosi pentru a o traversa. Anvelopa anterioară sau Winky îi poate ajuta, de asemenea, să ajungă la un Blast Barrel de mai sus aici.

Simbolurile rămase cad în partea de jos a ecranului jucătorului, iar simbolurile noi care cad de sus umplu rolele. Funcția de role de rulare este foarte distractiv când joci Sweet Bonanza.

Joacă Sweet Bonanza dolphins pearl Slot Demo By Pragmatic Play

Singurii doi inamici din nivel sunt Kritters și Zingers. Fiecare Kritter care apare în nivel este capabil să sară la înălțime, fie într-un model drept, vertical, fie într-un arc. Pe de altă parte, Zingers prezintă ca obstacole atât în ​​aer, cât și în spațiile de târât ale peșterii.

Strategiile noastre de sloturi vizează cea mai mare volatilitate posibilă. Acest joc folosește o caracteristică în cascadă, ceea ce înseamnă că după fiecare câștig simbolurile câștigătoare dispar. Simbolurile care rămân drop-down și în cele din urmă pozițiile goale sunt umplute de noi simboluri care apar.Depuneți 25 USD/€ cu 80WTR și obțineți un bonus de 80% până la 100 USD/€. Prima zonă bonus poate fi atinsă ducând un butoi într-o zonă de sub prima pereche de zingeri după primul DK Barrel și lovind peretele din dreapta. În această zonă, jucătorul poate potrivi trei butoaie pentru a câștiga banane, un Jeton Animal Winky sau un Balon Roșu Extra Life.

Joacă Sweet Bonanza dolphins pearl Slot Demo By Pragmatic Play

O caracteristică bine-cunoscută în multe jocuri de slot, acest mecanic vede combinațiile câștigătoare dispărând pentru a fi înlocuite cu alte simboluri. Dacă se formează o altă combinație câștigătoare, se colectează un alt câștig, iar caracteristica se repetă. Adăugați la aceasta funcția de reacție dublă, în care simboluri suplimentare apar din cărucioare după o combinație câștigătoare și sunt posibile câștiguri mari. Jucătorii vor observa simboluri căzând de sus pe role. Aceste simboluri se numesc Tumblere și cresc șansele ca jucătorii să lovească mai multe combinații câștigătoare.

Probabil că nu vei întâlni niciodată o persoană care știe mai multe despre mecanica cazinoului decât Jamie Wall. În calitate de fost dezvoltator de jocuri la NetEnd, el știe cum sunt făcute jocurile și cum să le joace. Una peste alta, Bonanza este un slot distractiv de jucat, dar nu există o strategie sigură care să te ajute să câștigi. Totuși, puteți respecta câteva sfaturi universale care vă vor ajuta să vă maximizați șansele de câștig. Veți declanșa 12 rotiri gratuite în slotul Bonanza dacă apar simbolurile G, O, L și D. De asemenea, merită menționat faptul că puteți extinde runda de rotiri gratuite dacă aveți în vedere oricare dintre aceste simboluri, fără limită superioară.

Los comentarios están cerrados.